Logo-png-web

Ik wil met mijn praktijk voor psychosociale hulpverlening en kruidentherapie laagdrempelige zorg bieden.
Als natuurgericht vakspecialist werk ik vanuit een holistische visie volgens de vijf natuurgerichte principes. 

Mijn aanpak is uniek voor jou !
Vanuit mijn kennis en persoonlijke ervaring, kijk, luister en adviseer ik.
Ik bied jou ondersteuning en begeleiding gericht op jouw hele persoon, niet alleen op de klacht.
Welke ondersteuning of combinatie ik toepas, is afhankelijk van de oorzaak, symptomen en jouw hulpvraag.

Heb je een klacht ? Vraag je je af of ik jou kan helpen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op !

Diensten

Psychosociale hulp

“Er bestaat geen leven zonder pijn of ziekte.  Er bestaan geen wonderpillen of wonderkruiden. Je kunt wel ondersteuning krijgen. Je hoeft het niet alleen te doorstaan!” 

Kruiden therapie

“Kruiden zijn effectief als je het juiste kruid gebruikt en weet hoe je het kruid kan gebruiken. Kruiden zijn gevaarlijk als je er niet genoeg kennis over heb. Laat je adviseren !”

Consulten

“Ik zie een klacht of ziekte niet als falen van het lichaam, maar als signaal van een verstoord natuurlijk evenwicht. Ik kan je helpen met het herstellen !”

“Goede voeding, lichaamsbeweging, ontspanning, positieve instelling, frisse lucht, voldoende zonlicht en liefde vormen de basis om ons lichaam en geest schoon en gezond te houden. Ondanks al onze goede bedoelingen verloopt dit nooit perfect en kunnen we problemen ondervinden”

Wees lief voor jezelf ! Je doet je best !

  Toegankelijk
  Intuïtief
  Daadkrachtig
  Rustgevend

Marjan

Ik ben Marjan Pols-de Pee, moeder van Daan en Eva en echtgenote van Cees. We wonen in het gezelschap van onze Tibetaanse kater Meneer de Witt. Ik ben een natuurmens en hou veel van dieren. Ik vind het heerlijk om te tuinieren, fietsen en te wandelen in de natuur. Het ontspant, geeft energie en ik word er blij van! Daarnaast vind ik het belangrijk om bewust te leven. Ik ben vanaf mijn 20e jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling, mindfulness, meditatie en energie. 

In 2001 heb ik mijn diploma HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening behaald. In 2017 mijn diploma HBO Fytotherapie & begin 2018 ben ik ook gecertificeerd deskundige dr. Schüssler celzout therapie geworden. Tevens heb ik in 2019 mijn diploma voor traumacoach behaald. 

Inmiddels heb ik al ruim 18 jaar werkervaring met sociaal pedagogische hulpverlening. Ik heb met verschillende doelgroepen gewerkt, van jong tot oud met uiteenlopende problemen.  Ik ben goed in het analyseren van problemen door aandachtig te luisteren en vragen te stellen. Ik heb de nodige ervaring opgedaan door mijn eigen zoektocht in het leven, die van mijn naasten en van mensen die ik heb geadviseerd en ondersteund met betrekking tot levensthema’s zoals: • zwangerschap en geboorte • burn-out • angsten • slapeloosheid • omgaan met een trauma • scheiding en verlies • alleenstaand ouderschap • opvoeding van gevoelige kinderen • lichamelijke klachten zoals koemelk-allergie, peesontsteking, jicht, migraine, menstruatie- en overgangsproblemen • etc. 

Elk probleem zie ik als een puzzel. Iedere puzzel is weer anders. Samen met jou onderzoek ik welke ondersteuning jij nodig hebt en bij jou past. Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

Ervaringen

Contact

Heb je een vraag of wil je informatie, dan kun je onderstaand contactformulier invullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Privacyverklaring

  De AVG heeft als doel om de privacy van natuurlijke personen in verband met verwerking van persoonsgegevens beter te waarborgen.  De BATC-therapeut is – zoals elke behandelaar – gehouden te handelen conform de wettelijke regelgeving. De rechten en plichten van cliënt en hulpverlener zijn onder meer vastgelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO), de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AvG). Vanuit de AvG is het mogelijk dat bijzondere persoonsgegevens vermeld worden in het dossier aangezien dit van belang kan zijn tijdens de behandeling. Verder zullen persoonsgegevens worden gedocumenteerd die nodig zijn voor boekhouding, declaraties richting zorgverzekeraars en dossiervorming. De cliënt heeft het recht tot inzage in het eigen dossier. Het dossier wordt conform de wettelijke bewaartermijn in totaal 15 jaar bewaard. In uitzondering op de wettelijke bewaartermijn, zullen bij overlijden van de therapeut de dossiers van de cliënten worden vernietigd. 

  Regio

  Krimpenerwaard
  Krimpen aan den IJssel
  Capelle aan den IJssel
  Rotterdam

  Contact

  BATC

  BATC Beroeps Registratie:  BR-02 721
  Klacht en Tuchtrecht nr.: KB-17 12 23 12
  AGB zorgverlenerscode: 90064053
  AGB praktijkcode: 90104758


  © Marjanpolsdepee.nl 2018 | Webdesign door