Marjan Pols de Pee

Creatief consult ‘Uit je Zelf’

Creatief consult ‘Uit je Zelf’

Je kunt kiezen uit de volgende vormen:

Doos vol ellende
Soms zit je hoofd zo vol, het duizelt je gewoon. Het liefst denk je er niet aan, maar dat lukt je niet. Je bent er de hele dag mee bezig. Om gek van te worden! Herken je dat? Je wilt alles weer op orde krijgen, maar waar moet je beginnen en hoe?

Met de door mijzelf ontwikkelde ‘doos vol ellende’ maak je de problemen in je hoofd letterlijk zichtbaar en tastbaar. Het begin van een proces. Je kunt de doos maken zoals je wilt, van klein tot groot, gevuld met eenvoudige kaartjes tot creatieve ontwerpen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van symbolen of plaatjes. Je neemt een probleem, beschrijft het, bekijkt het, beleeft het, bespreekt het en geeft het een uitdrukking. Je geeft het een plaats. De volgorde maakt niet uit. Op deze ontspannen manier kun je problemen uit je hoofd werken. Je kunt je problemen kwijt in de doos, dat schept ruimte in je hoofd. Ruimte voor inzicht en mogelijkheden. Daarna kun je letterlijk de doos met je problemen in de kast zetten. Wat een opluchting! Uiteraard kun je hem altijd weer uit de kast halen. Zo krijg je meer grip op je problemen en bepaal jij wanneer je er weer mee verder gaat.

Krachtbron
Een verzameling van opdrachten gericht op jouw situatie. Vol met jouw eigen inzichten en mogelijkheden. Het geeft energie, plezier, houvast, biedt ondersteuning en je kunt het nog eens teruglezen. Zo help je jezelf.

Kosten zijn afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden. Heb je interesse? Neem contact op, dan maken we samen vrijblijvend een plan. 

H

E

A

L

erkennen

rkennen

ccepteren

oslaten