Marjan Pols de Pee

Access Bars

Access Bars ®

Access Bars® behandeling

De BARS zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van: onrust, stress, piekeren, angst(en), ongenoegen, trauma, frustratie, depressie, pijn, slaapproblemen, faalangst, concentratieproblemen, prikkelbaarheid, hoog gevoeligheid, gespannen spieren, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine, etc.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Er komt weer ruimte voor nieuwe mogelijkheden, andere gedachten en emoties en andere uitkomsten. De veranderingen die zowel mentaal, emotioneel als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.
Een behandeling duurt ongeveer 60 tot 90 minuten.

Bekijk vooral even dit filmpje over een valide onderzoek naar effect van 1 Bars behandeling van 90 minuten bij mensen die last hebben van chronische angst en of depressie en of trauma.
Wat een mogelijkheden opent dit !

The Effect of Access Bars on Anxiety & Depression – with Dr. Dain Heer & Dr. Terrie Hope – YouTube

Wist je dat Access Bars® kinderen en jongeren heel goed kunnen helpen?!
De behandeling voor hen duurt maar 30 minuten. Tijdens de behandeling kunnen ze op hun telefoon een spelletjes spelen of filmpje kijken. De energie gaat naar de plekken waar het (on)bewust het hardst nodig is. Het voert de spanningen af die je kind op dat moment het meest in de weg zitten. Heel fijn voor de kids die hinder ondervinden van bijvoorbeeld autisme, adhd of hoog sensitief gerelateerde problemen.

Don’t fight this reality
CREATE
a new one !